Grattis!

Hanna ringde precis. Hon klarade körkortet idag! Grattis!!!image5

Får väl fortsätta då...

Gick upp för en liten stund efter att har jobbat inatt, nu väntas 1½ lediga dagar. Skönt! Jag ska ta hand om dem, lägga ner min själ och se till att de har det bra hos mig. Nog om det, jag sa att jag va ledig och LEDIG räcker långt!

Satt här och väntade på posten och skulle se om brevbäraren hade med sig svaret från blodproverna. Men allavrligt, varför bryr jag mig ens. Klart det inte kommer redan, det är kalmar Landsting! Näe usch va grinig jag är men det är faktist så.

Nähä nu ska jag käka lite sen blir det väl solning och gymet.

Tja!


Har inte blivit så duktig...

- Din blogg ä död.

-"Räcka över deffen", skjut igång den då kollega! Ska vara beredd att spruta adrenalin och cordonarone.

Ja dem här meddelanden fick jag på lunar idag, så får väl bara bita i det sura äpplet och skriva.
Det första jag tänker på är ju att jag inte har blivit ett dugg flitigare på att skriva här, snarare sämre. Usch så dåligt!
Jaja whatever, det är inte så många som läser och dessutom är det så många andra som skriver så vackert, så folk får väl läsa deras istället :p

Så vad har hänt i mitt liv sen sist? Ja fan vet jag. Kommer ju inte ens ihåg när jag skrev här senast. Men tror iallafall att jag har fyllt 21 sen sist. Det va dock ett tag sen, närmare bestämt 2 månader och några dar. Och jag är inte kvar på morgonstigen längre, utan jobbar nu natt på ett annat gruppboende, nere i hanemåla. Alltid något.

Just nu sitter jag halvhög på värktabletter och med den varma vetepåsen över knäna *skönt*. Hjälper iallafall lite grann. Får väl se vad dem kommer fram till.
   För er som inte vet så har jag i 3 veckor nu haft ont i knäna utan någon speciell anledning. I måndags efter jobbet fick jag nog och ringde vårdcentralen, dit jag fick komma vid 9.15 dagen efter. Väl där böjde, tryckte, vred och kände läkaren, samtidigt som han mumlade "märkligt". Det hela slutade med att dem tog 7 rör blod och skulle testa kolla upp en massa grejjer, bland annat borrelia som läkaren verkade väldigt inne på. Men som sagt, vi får väl se vad de kommer fram till.

Haha sitter och kollar på hockeyn nu, där sverige precis gjorde 4-0. Gott!

Nähä nu får det räcka för den här gången. Lovar härmed att oftare uppdatera den här. Skriver under med ett X längst ner :)

Hojhoj!

X

RSS 2.0