Godmorron?!

Herregud! Det är bara november och det ligger redan alldeles för mycke j.v.a snö på marken. DET RÄCKER NU! Vill inte ha mer. Det är kallt. Längtar tillbaka till Teneriffa. 28 grader, fest varenda dag och snygga boys :)
   Tack för en trevlig resa tjejer. Det måste vi göra om!

Som sagt, Teneriffa. Underbart. Hade så jäkla kul, trots sjukdomar och svullna fötter. Synd att inte Miccan kunde följa me bara. Saknade dig! Det första som hände när man klev av planet i Köpenhamn va att man blev sjuk. Så nu sitter man hemma med en dunderförkylning och feber. Ska egentligen jobba inatt men tack vare Lollo slipper jag det. Tack! Ska bli frisk så jag kan jobba lördag och söndag natt istället :)

Tyvärr funkade inte allt som planerat. När jag kom hem fick jag reda på att Hubba inte hade överlevt. Hon dog bara några dagar efter att jag hade åkt. Vill se det som hjärtesorg. Kommer sakna dig, trots att du inte fanns i mitt liv så jättelänge så kommer jag sakna dig! Älskar dig!
   Dessutom ligger Hampe på sjukhus igen efter alldeles för många kramper. Nu börja dem få bukt med det men ändå. Lilla killen vad du skräms! Älskar dig!

Känns som det här blir ett inlägg i kärlekens tecken, men då får det verka så. Har gjort annat i veckan också, tror det eller ej. Har till exempel fyllt i min tatuering, vilket gjorde skitont. Aldrig mer säger jag bara. Har också köpt den första julklappen. *STOLT* Blev den till Hampus, för han är den ende jag visste vad jag skulle köpa till :) haha.

Näe nu ska jag krypa ner i soffan under mitt underbart varma täcke och titta klart på Doktorn Kan Komma :)

Trevlig Helg!


316707-4

RSS 2.0