Första Gången...

Jag gör som alla andra. Vaddå tänker ni nog då, jo jag skaffar mig också en blogg helt enkelt. Det ska bara nämnas att jag varken är en flitig bloggare eller någon duktig textbildare. Så det får bli som det blir.

Livet rullar på, och det i en hej dundrande fart. Vet inte riktigt vad man ska göra med sitt liv snart. Eller jo, jag vet ju egentligen det, det är väl egentligen det som är så hemskt med alltihop. Matte B behöver läsas upp, frågan är bara när? Men jag tror faktist att jag under sommaren har blivit sugen på att sätta mig i skolbänken igen. Kanske inte just matten, men det är ju inte den som är det roliga, utan att läsa till SJUKSKÖTERSKA. Jag känner verkligen att jag vill inte vara på Morgonstigen som undersköterska i hela mitt liv, jag vill något mer. Jag väntar bara på att rätt tillfälle kommer.

Sommaren är förbi och mörkret och kylan börja infinna sig utanför fönstret. Tråkigt! Känns som att det inte varit någon sommar iår. Men, tack och lov för det, så ska man ju utomlands i November. Sanna, Sandra, Miccan, Helena, Eve och jag åker den 4 November till Teneriffa -> Playa de las Américas! Ska bli så kul att bara åka iväg och med bara kompisar är helt underbart!
Annars har sommaren mest bestått av jobb, jobb och jobb. Jo och en veckas semester, som jag det mesta tillbringade i Tyskland med släkten, för att fira Farmor och Farfars Guldbröllop. Hallå, guldbröllop, 50 år. Jag kan inte tänka mig att folk kan vara gifta så länge. Men Grattis till dem iallafall. 
   Igår avslutade jag sommaren med en ny tatuering. Denna gången blev det ett Heartagram på höger underarm. Aj! Just nu är det svullet, ömt och mest bara jobbigt men förhoppningsvis blir man lika nöjd som med dem andra två.

Åh en annan rolig grej är att Lotta och Henke fick en liten Hampus 14 Augusti. Världens gulligaste! Grattis!

/ Sussimage1

RSS 2.0